Četvrto kolo Prve Lige Srbije donosi dosta uzbudljivih utakmica, a sigurno da će najviše pažnje privući meč između Vukova iz Beograda i Indiansa iz Inđije.

Vukovi su prethodnog vikenda u okviru zaostalog prvog kola na svom terenu savladali Mamute iz Kikinde rezultatom 49:6. Sa druge strane, Indiansi su prethodni meč na svom terenu tesno izgubili protiv aktuelnih šampiona Divljih Veprova iz Kragujevca. Upravo taj meč protiv Kragujevca je pokazao koliko tim iz Inđije može i koliko je spreman da se nosi sa najboljim timovima u Srbiji. Nešto više o prethodnoj utakmici Indiansa rekao je hvatač Dragan Miladinović:

Iza nas je veoma jaka i kvalitetna utakmica protiv Kragujevca koju smo nažalost izgubili. Svi znamo koliko kvaliteta tim Divljih Veprova poseduje, a mi smo se protiv tih kvaliteta nosili čitavu utakmicu. Poraz bih prepisao našim greškama i neiskustvu u jačim utakmicama, ipak smo najmlađi tim u ligi.“ rekao je Miladinović.

Vukovi će u subotu od 16:30 „ugostiti“ Indianse u Pančevu pa se može reći da su Vukovi domaćini samo na papiru. Meč se odigrava u Pančevu kao deo dogovora o partnerstvu timova iz Beograda i Pančeva, pa će i publika na SC Mladost imati razloga za uzbuđenje. O meču sa Vukovima Miladinović je rekao:

Čeka nas još jedan jak protivnik, uz Kragujevac svakako najjači tim u ligi, tim vredan respekta. U ovaj meč ulazimo sa dosta samopouzdanja i ukoliko otklonimo greške, siguran sam da ćemo i Vukovima parirati. Naše je da damo maksimum a na kraju neka bolji tim pobedi.“ kaže popularni Gaša.

Meč je na programu u subotu od 16:30 na terenu SPC Mladost u Pančevu a utakmica će moći da se gleda i putem interneta OVDE >>>