Prva utakmica u okviru 2. kola Juniorske lige Srbije 2019 – Grupa Sever, između SBB Vukova iz Beograda i Meridian Indiansa iz Inđije, biće odigrana u nedelju, 13.10. od 13.00 časova, na terenu Beogradskog ragbi kluba Crvena Zvezda na Adi Ciganliji.

Obe ekipe, SBB Vukovi i Meridian Indiansi imaju skor 1-0 i u prvom kolu odbrane i jednih i drugih nisu primile ni jedan poen.

Tešku utakmicu protiv Inđije očekuje glavni trener i DC Vukova Ivan Nedeljković.

„Ekipa Indiansa ima istoriju dobrog rada sa mlađim kategorijama. Stoga, verujem da će doći spremni na meč protiv nas i definitivno motivisani. S druge strane, mi smo imali nedelju dana više da se pripremimo i ispravimo sve greške iz prvog kola. Mislim da će sutra biti dobra utakmica”, rekao je Nedeljković.

Reprezentativac Srbije Nenad Andonović ove godine je u Sport Klub Prvoj ligi Srbije nastupao za Vukove, ali se vratio u Inđiju i sa svojim drugovima napašće titulu u Juniorskoj ligi ove sezone.

„Vukovi su dobra ekipa predvođena sa nekoliko igrača iz prvog tima i odličnim trenerom. Pokazalo se u prvoj utakmici da imaju dosta dobar napad, ali i odbranu. Naš tim takođe ima iskusne igrače koji su igrali Prvu ligu Srbije, ali i dosta mlađih igrača koji dolaze iz mlađih selekcija i već su dosta dobro pronašli svoje mesto. Očekujem veoma neizveznu utakmicu sa mnogo poena sa obe strane“, izjavio je Andonović.