Uzbudljiv vikend je pred ekipom Inđija Indians. Naš klub očekuju utakmice u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji, međutim od ove sezone, Indiansi po prvi put imaju i tim i u ženskoj konkurenciji.

Na čelu sa glavnim trenerom Aleksandrom Borkovićem, naše devojke ove subote očekuje prvi u nizu turnira. Domaćin je tim Pančeva, a pored Pančeva i Inđije, grupu sever čini i ekipa iz Kikinde. Treba napomenuti da u grupi jug nastupaju timovi Požarevca, Zemuna i Kragujevca.

Po prvi put, za naš sajt govori kapiten ženskog fleg tima, Tijana Mitrić, koja se osvrnula na prethodni period priprema ali i očekivanja u sezoni koja je pred nama:

“Ekipa nam je mešovita, pored iskusnijih devojaka među kojima imamo i višestrukog osvajača lige, timu su se priključile i nove devojke koje su pokazale veliko interesovanje i želju za ovim sportom. S obzirom da smo pripreme počeli rano, devojke su pokazale sjajnu formu kojoj je doprineo i pripremni kamp u Arilju. Uspostavili smo odličnu konekciju i mislim da vrlo dobro funkcionišemo kao celina. Očekujem da ćemo se dobro pokazati na turnirima koji su pred nama. Želimo da ostavimo snažan utisak na terenu i nadamo se što boljim rezultatima” rekla je Tijana koja je ujedno i kvoterbek Indiansa.

Titulu brani ekipa Orange Tribe iz Kikinde a mi ovom prilikom želimo srećan početak sezone našim devojkama.

Ukoliko želite da se bavite fleg fudbalom, sve što treba da uradite je da nam pošaljete poruku na mail adresu kafindians@gmail.com ili nam se javite putem Instagrama ili Fejsbuka.

Darko Klasan