“Indiansi” će “playoff” meč za ulazak u Superligu Srbije igrati protiv ekipe “Mammoths” iz Kikinde, definitivno je postalo poznato nakon današnje pobede tima sa severa Vojvodine protiv “Lavova” iz Vršca.

Pobedom od 21:12 (7:0, 7:0, 0:0, 7:12) na domaćem terenu protiv ekipe “Lavovi” iz Vršca, Kikinđani su osvojili 2. poziciju severne grupe Prve lige Srbije i kao vicešampioni obezbedili mesto u baražu protiv prvoplasirane ekipe grupe Jug – “Indiansa”. Vrščani su tako propustili šansu za eventualni plasman u Superligu Srbije, te umesto na 2. mestu, takmičarsku sezonu završavaju na 4. poziciji; imaju isti odnos pobeda i poraza kao ekipa “Knights” iz Kleka (2:2), ali i lošiju gol razliku.

“Indiansi” su do sada odigrali dva meča protiv “Mamuta”, i to 2010. u Inđiji, kada su slavili rezultatom 39:13, a potom godinu dana kasnije, 2011. na Uskrs, kada su u Kikindi izgubili 6:3.

Treći i možda najvažniji međusobni duel ova dva tima u istoriji odigraće se u Inđiji 23. juna. Pobeda u tom meču jeste i direktna ulaznica za najviši rang takmičenja naredne sezone – Superligu Srbije!

Drugi “playoff” par čine ekipe “Hunters” iz Vrbasa i “Forestlanders” iz Mladenovca.

Pre najvažnije utakmice sezone, “Indinase” očekuje poslednja, peta utakmica u okviru grupe Jug protiv “Pirata” iz Zemuna koja nema posebnog takmičarskog značaja. Podsećamo, meč 5. kola igra se u nedelju, 9. juna od 16 časova u Zemunu, na terenu kod OŠ “Sutjeska”.