Četvrto kolo Juniorske lige Srbije nastavlja se predstojećeg vikenda, a mladi momci “Indiansa” putuju u Pančevo, gde će ih dočekati dobro poznata ekipa “Panthers”.

“Indiansi” su u sklopu priprema sa Pančevcima početkom septembra odigrali zajedničku trening utakmicu, što je obema ekipama poslužilo za bolje uigravanje svojih timova i uvežbavanje akcija pred početak prvenstva. Na taj podatak podseća i Ivan Krković, defanzivni koordinatori i trener lajnebekera i defanzivnih bekova.

– Sa ekipom Pančeva smo odradili pripremnu utakmicu nekoliko nedelja pred start lige. Može se reći da smo u tom susretu ostvarili neki pozitivan rezultat, iako je utakmica imala karakter treninga. Naravno, taj rezultat ništa ne znači, ali je bilo značajno i zbog upoznavanja igre mladih Pančevaca – naveo je Ivan Krković, osvrnuvši se posebno na prethodnu utakmicu “Pantera” u kojoj su pobedili ekipu “Vukova”.

– Pančevo je ekipa koja stalno radi na poboljšanju svoje igre, čemu i svedoči njihova pobeda protiv ekipe “Vukova”. Tom pobedom je liga postala mnogo zanimljivija jer se otvara prostor za više ekipa koje će tražiti svoje mesto u plejofu – kazao je defanzivni koordinator juniorske ekipe “Indiansa”, koja se posle trijumfalne pobede nad Kikinđanima u prošlom kolu nije opustila i nastavila da “hladne glave” i sa oprezom pristupa narednom meču.

Optimizam uz izvesnu dozu opreza vlada među bordo-belima. Treninzi su nastavljeni i svi su posvećeni pripremama za meč sa Pančevcima.

– Naš cilj je da se uigramo do najsitnijih detalja i da ništa ne prepustimo slučaju, na čemu vredno radimo. U nedelju se nadamo pobedi, kako bismo osigurali svoje mesto u plejofu i potom sa “Legionarima” odigrali mirne i sigurne glave – rekao je Ivan Krković, defanzivni koordinator juniora “Indiansa”.

Podsetimo da je u 3. kolu “Panthers” Pančevo pobedilo beogradske “Vukove” rezultatom 13:12, “Indiansi” su slavili protiv “Mamuta” iz Kikinde 46:0, dok je ekipa “Sirmium Legionaries” iz Sremske Mitrovice bila slobodna.
U 4. kolu, osim “Indiansa” i “Pantera”, snage na terenu u Sremskoj Mitrovici odmeriće domaći “Legionari” i “Vukovi”.

Utakmica između “Panthersa” i “Indiansa” igra se na terenu Sportskog centra “Mladost” 20. oktobra od 12 časova.