Nakon tri uzastopne utakmice na kojima su “Indiansi” bili domaćini, u subotu 13.06. u 15h na stadionu FK “Budućnost”  na Salašu Noćajskom gostuju “Legionarima” iz Sremske Mitrovice. Tim iz Sremske Mitrovice se nakon pauze od jedne godine vratio na scenu i trenutno imaju isti skor kao i ekipa “Indiansa”, 3 pobede i 2 poraza.

“Legionari” iz Sremske Mitrovice su najstariji klub američkog fudbala u Srbiji, u svojim redovima imaju i nekoliko reprezentativaca tako da su i pored toga što se nalaze na sredini tabele tim za respekt. Do kraja sezone su im pored meča sa “Indiansima” ostali mečevi sa Somborom, što je svakako jedan od derbija i meč sa Obrenovcem.

SAAF Super liga ulazi u završnicu sa još tri preostala kola da se odigraju. Kako vidi dosadašnji tok sezone, govori Igor Hofman, glavni trener “Indiansa”: “-Mislim da je dosadašnji tok sezone prošao veoma očekivano. Vukovi su daleko najdominantniji i to sve više pokazuju. Novi Sad ima problema sa povredama i realno gledajući nije pokazao sve svoje kvalitete. Ostale ekipe su približno istog kvaliteta i mečevi izmedju tih ekipa su uglavnom izjednačeni. Indiansi su za sada odigrali uglavnom korektno. Možda smo mogli i za nijansu bolje ali skor od 3 pobede i 2 poraza koji trenutno imamo je naša realna slika. Bez obzira na ogroman problem sa kratkim rosterom, probaćemo da odigramo dobro i da u preostale 3 utakmice zabeležimo dobre rezultate. Pre početka sezone smo svi rekli da bi sa skorom od 4-4 bili vrlo zadovoljni i mislim da je to moguće izvesti.”

“-Što se tiče utakmice sa Legionarima, očekujem tešku utakmicu. Legionari igraju vrlo dobro i sigurno da im je mesto pri vrhu tabele. Osetno su iskusniji od Indiansa i kad se tome pridoda nekoliko zaista odličnih igrača koje imaju, to nam svakako ukazuje da nas čeka teško gostovanje. Bez obzira na to, mi takodje imamo svoje adute i to nam daje pravo na optimizam.”